Колаж , Фейсбук, ДневникНяма българска военна техника на територията на Украйна,

...
Колаж , Фейсбук, ДневникНяма българска военна техника на територията на Украйна,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Министър Заков ще е ключът към комуникацията с НАТО, Румен Радев го подкрепя

Колаж , Facebook, Дневник

Няма българска военна техника на територията на Украйна, всяко оръжие минава през Комисията за оръжията, а такова решение няма. Румен Радев поддържа Добромир Заков, всичко, което се е случвало в НАТО, е минавало през новия министър на защитата, сподели Кирил Петков. 

По думите му Заков ще бъде ключът към връзката с НАТО, а първата му задача е да приказва с военнослужещите.

Политиката досега беше вярна. Необходимо е да създадем същински бойни групи, успяхме да има зелен кулоар, да извозим 200 индивида от Киев. Нови войски са се насочили към украинската столица, в случай че имаме нови искащи, ще държим връзка с тях. Важно е дали може да се изкарват рейсове от Киев, колите може да са военна цел тук. Въпросът е на сигурност, по-добре човек да е в укритие в Киев, в сравнение с да е по пътищата, добави Кирил Петков. 

България изпраща камиони за филантропична помощ, одеала, палатки и облекла за военна поддръжка. Необходимо е решение на натовско и европейско равнище, сподели още Кирил Петков. 

Всеки български дипломат би трябвало да служи на България, съобщи пък пред публицисти новоизбраният министър на защитата Добромир Заков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР